Megnyitottunk Kecskeméten!

Jó hírt hoztunk a Bács-Kiskun megyei (vagy a környéken dolgozó) ügyfeleink számára: megnyitottuk legújabb raktárunkat, ezúttal Kecskeméten! Hatalmas öröm számunkra, hogy újabb városban lehetünk jelen, reméljük, hamarosan Önnel is találkozhatunk.

Elsősorban szakmai felhasználókat várunk az új raktárban, ahol modern technológiával kialakított helyiségekben, a kor követelményeinek megfelelően tároljuk a faipari felületkezelő anyagokat. A klimatizálásnak köszönhetően télen-nyáron megfelelő hőmérsékletet tudunk biztosítani termékeinknek, hogy garantáljuk a minőséget. Korszerű berendezéseink mellett a „Renner szellemiség” megteremtéséről is gondoskodunk: kollégáink sok éves szakmai tapasztalattal, emberközpontú szemlélettel állnak a szakmai kihívások elé. Nagyobb ívű projektek menedzselésében és egyedi igények kezelésében is számíthat szakembereinkre.

Legújabb raktárunkban mindenre gondoltunk: a megfelelő színválasztás és a színek beállítása idő és munkaigényes feladat, Kecskeméten ehhez minden eszköz és feltétel adott csapatunk számára. Emellett kiscsoportos szakmai napok lebonyolítására és ipari bevonatrendszerekhez kapcsolódó továbbképzések megtartására is van lehetőség.

Várjuk tehát Kecskeméten, a Thököly utca 3-as szám alatt!

kecskemet_bolt.jpg
Attila Barkóczi